Over ons.

Al meer dan 20 jaar is Renovlies Behangers al een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw projecten. Wij worden gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat Bouwsector Nederland het weten..

De Brancheorganisatie

​Destijds was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. ​ Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Online lees je vaak dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovlies Behangers besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een behanger in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies Behangers.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren
Luis van Renovlies Behangers.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis heeft de dagelijkse leiding over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van de bouwprojecten bij Glasvliesbehang, Scanbehang en Glasvezelbehang.

Sander van Renovlies Behangers.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Krijg je binnenkort een Nieuwbouwwoning ?

Het team van Renovlies Behang 150 gram kan je op veel manieren helpen. Zo kunnen wij stucwerk schuren, glasvezelbehang aanbrengen en natuurlijk muren schilderen. 

Wil je onze hulp en betaal je graag schappelijke prijzen? Contact ons dan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven